A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
Törzsvásárlói regisztráció
Jutalékrendszer
Online hálózatépítés

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

 


A design-kukac-webarticum.hu címre lehet nekem írni.

 

Gyakori kérdések és válaszok

Hogyan csatlakozhatok a DXN-hez? Mire kell ez a sok adat? Muszáj mindet kitöltenem? Van itt különbség a törzsvásárlók és az üzletépítõk között, jelezni kell valahol, mit szeretnék? Van valami elõírt kötelezõ vásárlás? Lehet késõbb módosítani az adatokon?

A DXN termékeit nem hagyományos kiskereskedelmi üzletekben forgalmazza, hanem egy korszerûbb, úgynevezett hálózati marketinges, vagy többcsatornás értékesítésben, ami azt jelenti, hogy nem lehet az "utcáról bemenve" vásárolni, hanem mindig valakihez kapcsolódva történik a vásárlás, általában ahhoz, akitõl hallott a termékrõl, aki ajánlotta Önnek.


Vásárlási és csatlakozási módok a DXN cégnél, fogyasztói hálózatnál:

A szállítási költség mindenkinél egyforma:
GLS viszi ki a terméket. Minden nap 12 óráig beérkezett rendelés esetén, utánvételnél másnap elõreutalásnál a pénz megérkezését követõ napon!
Ingyenes a kiszállítás elõreutalás esetén 15000Ft utánvétel esetén 25000Ft feletti rendeléskor!
Természetesen, akik a budapesti vagy vidéki centerekben vásárolnak, azok ott ingyenesen vehetik át a termékeket törzsvásárlói ID szám megadásával!


Vásárlási módok - DXN termékek legolcsóbban:

1. Kiskereskedelmi vásárló: A DXN egyik disztribútorának honlapján vásárol, regisztráció nélkül!
Kedvezmények nem illetik. Ha a honlapon beúszó popup ablakban felíratkozik hírlevélre, akkor egyszeri 1000 Ft kedvezményt kap emailben, aminek bemondásával egy terméket személyesen 1000Ft kedvezménnyel vehet át. A kedvezmény természetesen a kiskereskedelmi árból történik!

2. Törzsvásárló: Törzsvásárlói regisztráció után – mely történhet online honlapon vagy linken keresztül illetve papír alapon személyesen leadva a centerekben!

Az online regisztrációkat s így az elsõ rendelést csak kiszállítva lehet kérni, de akit személyesen bekisér a szponzora vagy nem volt online regisztrációja az személyesen is regisztrálhat a centerekben! / Ez az online hálózatépítõk védelmében van! A centerek dolga csak a kiszolgálás nem a beléptetés és a szponzorálás!/

Az online regisztráció helye az üzleti lehetõség menüjénél van, a tagsági szerzõdésre kattintva!

Elõreutalásos fizetésnél az alábbi számlaszámra lehet utalni: DXN Europe Kft. (a DXN International magyarországi képviselõje) OTP Bank 11743033-29901467-00000000. A közlemény rovatban a megrendelõ nevét ne felejtsék el megadni.

A néven és a szponzoron kívül minden adat módosítható a késõbbiek során!

Céges regisztráció esetén is egy valós személyt kell megadni, hisz ha a cég megszûnik akkor magánszemélyként viszi tovább valaki az üzletet! De magánszemély is bármikor válthat céges formára ha a cég adatait leadja és a számlázást arra a cégre kéri!

A vásárláskor mindig a regisztrációnál kapott ID számot kell bemondani.

A regisztráció egyszeri díja 5000Ft és egy termék azonnali vásárlása! A törzsvásárlók felé nincs semmi elvárás, vásárlási kötelezettség, a rendszerben való maradáshoz évente egyetlen termék megvásárlása az egyetlen feltétel!

Már regisztrált tagok nem külsõ honlapokon rendelnek, hanem a cégtõl kapott ingyenes webirodán az intraneten keresztül ahol erre külön felület lett kialakítva! Ha a tagok keletkezett jutalékukat akarják levásárolni azt külön jelezni kell egy ott található nyomtatvány kitöltésével!

 A törzsvásárlók egyben üzletépítõk is lehetnek, ehhez nem kell külön nyilatkozni.

A marketingterv szerint egyre növekvõ visszatérítést kaphatnak 6-25%-ig összpontszámuk és havi forgalmuk után, ha a havi személyes pontjuk eléri a 100 pontot! Ez terméktõl függõen 18-25000 Ft vásárlást takar. Ez az összeg levásárolható adott szabályok szerint vagy leszámlázva jutalékként felvehető!

Vállalkozói igazolvány vagy cég az induláshoz nem szükséges, a jutalék összeadódik nem vész el, mindaddig amíg nem éri meg vállalkozni és a jutalékokat kiszámlázni a cég felé!

Kizárólag csatlakozáskor választható az üzleti start csomag, ami több mint 30% kedvezményt és extra bónuszokat ad a vállalkozói hozzáállással csatlakozó személyeknek!


Mennyit lehet itt keresni?

Mivel a hálózati marketing lényege és előnye a folyamatos növekedés, így a helyes válasz az, hogy egyre többet és többet! Mivel ez nem piramis játék, hanem a jutalék a termékforgalmazásból ered, így annak nagysága is a forgalomtól függ! Nincs "igazgatói fizetés", vagy rubin, illetve gyémánt "fizetés". A pénz nem a szintekért jár, hanem az a havi forgalom függvénye.

Persze ha Ön ezt csak 5 év alatt éri el, az se rossz! Nem gyorsan kell meggazdagodni, hanem nagyon! Más MLM rendszerekhez képest itt lassabban keletkezik az első komolyabb jutalék, mivel nincsenek drága, nagy kezdőcsomagok, és így természetesen nincsenek abból gyors jövedelmek a szponzoroknak! Viszont nincs is vesztenivalója senkinek, és nem szül a rendszer sok frusztrált, csalódott MLM forgalmazót, akiknek a polcán ott ragadnak a nagy kezdőcsomagok készletei! Itt, akinek nem sikerül eleinte az üzletépítés, annak is van esélye, mivel nincs nullázódás. Lassan, de biztosan a legamatőrebb kezdő is beletanulhat a szakmába s közben a terméket jókedvvel és nem kényszerből fogyasztva az egészségéért is tesz, miközben az üzlete is gyarapodik! Döntse el Ön, hogy mit akar: hálás és elégedett embereket maga körül, vagy a sürgetést mindig arra, hogy új és új embereket csatlakoztasson drága csomagokkal, az épp aktuális kiesők, feladók helyére!

Általánosságban elmondható, hogy a 4500 pontot elért és (SA) igazgatóvá vált tagok már jóval több jutalékot kapnak, mint amennyi a 100 pontos havi saját fogyasztásuk, így az általuk fogyasztott termékek már ingyen vannak, sőt némi pénzkiegészítésük is marad. Esetleges munkahelyet kiváltó jövedelem a gyémánt szintnél (SD) keletkezik, azelőtt senkinek se tanácsoljuk, hogy feladja munkahelyét, állását, de persze utána se muszáj, pláne ha szereti is azt!

A kompenzációs tervben szereplő példa alapján, ha valaki a saját 100 pont vásárlása mellé talál 3 embert havonta, aki 100 ponttal csatlakozik, vagyis hajlandó napi kb. 500 Ft-ot átcsoportosítani a költségvetésében egészséges DXN termékekre, és ez másolódik minden hónapban, vagyis mindenki hoz újabb 3 embert, akik szintén hoznak 3 embert, akkor a 6. hónapban már "gyémánt igazgató" (SD) lesz és a bónusza akár 1 millió forint is lehet!

Hogyan csatlakozhatnak hozzám az emberek? Külföldieknek is lehet?

Csatlakoztatni embereket kétféle módon lehet:
Online az üzleti lehetőség menüben levő tagsági szerződés kitöltésével, vagy manuálisan papír alapon a letöltések menüben található nyomtatvány letöltésével, kitöltésével, azt az office@dxn.hu címre beszkennelve átküldve, vagy a 06-1-236-01-64 számra átfaxolva - de személyesen is leadhatók a 22 helyi képviseletünk valamelyikében országszerte.

Az online regisztrációról rögtön e-mailt kell kapnia a regisztrálónak, illetve a honlap tulajdonosának is! Ha ez nem érkezik meg, akkor valószínűleg nem sikerült, ezért újra meg kell csinálni jobban odafigyelve az egyes lépésekre! A manuális regisztrációra meg érdemes telefonon rákérdezni, megérkezett-e!

Külföldiek regisztrációja is Magyarországon történik Európa esetében. Olyan országokban, más kontinenseken, ahol már jelen van a DXN, a regisztrációt az adott ország honlapján vagy nyomtatványán kell elvégeznie az ott lakónak, a szponzor rovatban pedig a magyarországi szponzor nevét és számát kell feltüntetnie. Ilyen esetekben azért jó a budapesti iroda segítségét kérni!
Külföldiek rendelése esetén a leadott megrendelés alapján a központ küld egy visszaigazolást e-mailben a termék áráról és a fizetendő szállítási díjról Euróban. Ezt az összeget kell kiegyenlíteni átutalással, ezt követően küldik a csomagot, amit a GLS szállít ki a külföldi országokba!

Mi a jutalékfelvétel feltétele?

Ha valaki jutalékot szeretne kapni a saját vásárlásai után, akkor az adott hónapban 100 pontértékben kell vásárolnia. Minden terméknek van pontértéke, ami a "Letöltések" menüpontban található "Termékmegrendelő nyomtatványon" is megtekinthető. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy a havi 100 pont (akár 18.000 Ft alatti összegből is kihozható) vásárlási "kötelezettség" csak akkor lényeges, ha további visszatérítést szeretne kapni a saját vásárlásából az adott hónapban. Ha nem teljesíti ezt a feltételt, nem történik semmi más, csak abban a hónapban nem lesz bónuszra jogosult. A személyes 100 pont értékű terméket természetesen nem kell a törzsvásárlónak magának fogyasztania, ismerőseinek is továbbadhatja a kiskereskedelmi áron!

A fenti teljesítményelvárások olyan minimálisak, hogy ha valaki csak ezen eredményeket éri el, a várható jövedelme sem lesz említésre érdemes. De a vásárlásért járó pontok nemcsak hónapon belül, hanem folyamatosan összeadódnak, tehát ha valaki egy adott hónapban pl. 100 pontértékű saját, a hálózata pedig összesen 800 pontértékű vásárlást bonyolít, a következő hónapot már 900 pontos szintről kezdi.
           
Ha valaki a hálózatában található emberek vásárlásai után is szeretne jutalékot kapni, a hálózatának összesen 200 pontértékben kell vásárlást lebonyolítania. Ha már van egy SA (Star Agent) minősítésű igazgatója is (4500 pontot elért elsõ szintû igazgató), akkor ahhoz, hogy utána (illetve az alatta levõ hálózat forgalmából is) jutalékot kapjon, a 100 pont saját vásárlás mellett egy másik lábon is meg kell lenni további 200 pontnak!
A pontértékeknek csak a Star Agent (igazgatói szint) eléréséig (4500 pont) van jelentőségük. A DXN MLM-rendszere mentes a más MLM-hálózatokban megszokott, olyan kényszerítő eszközöktõl, mint a megelőzés, leválás, havonta nullázódás, kötelező kvalifikáció stb.


Bónuszok a DXN MLM rendszerében:

    Csoport bónusz (havi 100 PPV és 300 PGPV) 6% - 21%
    Igazgatói Csoport bónusz 25% - 37%
    Fejlesztési bónusz 15 %
    Nemzetközi profit osztalék 2 %
    Vezetõi bónusz 15%
    Utazási Szeminárium Ösztönzõ 2%
    Egyszeri Készpénz Ösztönzõ 41.400 Ft
    Egyszeri Utazási Ösztönzõ 279.000 Ft


    Minden teljesítményhez (elért pontértékhez) tartozó jutalékszint és az alattad lévő munkatársad által elért jutalékszint közötti különbség lesz a jövedelmed a hálózatodban elért havi értékesítések függvényében.

    (További, részletekbe menő tájékoztatást a témáról a Letöltések menüpont alatti pdf fájlokban és a Jutalékrendszer menüben talál.)


Hogyan érdemes építkezni, szélességben vagy mélységben?

Mivel a Gyémánt minősüléshez 6 igazgatói láb szükséges, ezért az első lépés megtalálni azt a 6 embert, akikkel szívesen dolgozna együtt, és akik a vezetői lesznek! Anyagi haszon vagy segítség miatt be lehet és érdemes rokonokat, barátokat ide regisztrálni és alájuk építkezni, de ha ők csak "téglák" a rendszerben és nincs szándékuk üzletet építeni, vezetővé válni, akkor a pénz az övék lesz, de Ön már nem 6 hanem 36 ember vezetője lesz és az sokkal nehezebb, mintha csak 6 vezetővel kéne komolyan összefognia! Ha ezt a hatos modellt másolja, és mindenki a csapatában ezt másolja, persze a havi 100 pontos vásárlást betartva, akkor 2 hónap alatt igazgató lehet és fél év után már, ha kiszámolja, fél millió körül lehet a bónusza!
Az első vezetői szint a Star Agent, amit 4500 pont forgalom után ér el, függetlenül attól, hogy ezt egy hónap vagy 2 év alatt érte el! Utána már nem a pontok számítanak, hanem az igazgatói száma.
3 igazgatóval a frontján SR Rubin 6 igazgatóval SD Diamond lesz és ez még megy tovább.

Hogyan kapok és milyen költségbe kerül az értékesítői weboldal használata?

A weboldal igénylése díjmentes.

Az üzletépítéshez professzionális honlapot rendelhet ingyen minden új csatlakozó, aki vállalja, hogy a csatlakozás utáni hónaptól teljesíti a havi 100 PV (pontérték) személyes forgalmat és a 3. hónaptól hoz minimum 200 pont csapat forgalmat is a maga 100 pontja mellé!

Például, ha valaki júniusban csatlakozik, akkor júliusban feltétel először a 100 PV (pontérték) saját vásárlás és szeptemberben először a 300 PV havi csoport forgalom, amiből minimum 100 PV a saját vásárlás elvárás. Természetesen a 300 PV saját forgalom is elfogadott.

Amennyiben valaki ezt a minimális teljesítmény elvárást nem teljesíti, a díjmentes weboldal lehetősége megszűnik számára és évi 10.000 Ft + Áfa díjért tudja megrendelni (kizárólag éves díjfizetéssel).
Tehát, ha egy törzsvásárlónak tetszenek a termékek és szimpatikusnak találja a viszonteladói lehetőséget, mint plusz - későbbiekben akár fő - jövedelemforrást, érdemes a regisztrációt követő hónapban a DXN-től megigényelni a saját weboldalt. Természetesen később is bármikor csatlakozhat az értékesítő csapathoz (ehhez, mint regisztrált törzsvásárlónak, joga van), de - legalábbis az első évre - az oldal ingyenes használatától elesett.

Aki külföldön is szeretne honlapokkal dolgozni, terjeszkedni azoknak az idegen nyelvű professzionális honlap éves díja 10.000 Ft + Áfa. (A gyémánt (SD) szintet elért forgalmazóknak ez már ingyenes, az összes országra nézve!)

Ha megelégszik egy aldomainnal (pl: kave.dxn.hu), akkor az semmilyen egyéb költséggel nem jár és a cégen belül, 2 nap alatt elintézik. Ha fődomaint szeretne (pl: kave.hu), a név regisztrációjának intézése és költsége az Öné. Általában évi 2-3000 Ft, valamint átlag 3 hét, mire regisztrálva lesz. (Internet marketing szempontjából mindenképp jóval komolyabb lehetőségeket tartalmaz egy fődomain.)


Mi az az intranet?

Az intranet egy belső hálózati rendszer, ahol a tagok naponta értesülnek az újdonságokról, ahol letölthetik a tanításokat, filmeket, bemutatóanyagokat stb, amik az üzletépítésüket segíti. Ott van a weboldalak adminfelülete és a webiroda is, ahol látják csapatuk növekedését, és a tagok aktivitását, vásárlásait is figyelemmel kisérhetik. Saját hírlevélküldő szoftwerrel pedig automatikus és saját szerkesztésű hírleveleket is küldhetnek onnan! Az intranet hozzáférés ingyenes, minden beregisztrált tagnak jár!

Milyen rendezvények és tájékoztatók vannak ahová küldhetem, vihetem az embereket?

Nyilvános rendezvény rendszeresen egyelőre csak Budapesten van, minden szerdán 18 órakor a DXN központi irodájában. A vidéki illetve külföldi prezentációk időpontjáról az intraneten vannak mindig friss információk. Az interneten úgynevezett webkonferencia keretén belül minden hétfőn este 20 órakor tartunk nyilvános tájékoztatót, amire a belépő linket a honlap tulajdonosától kell igényelnie.

Honnan tudom meg melyik betegségre miből és mennyit kell szedni?

Sehonnan! A DXN termékei nem gyógyszerek és nem gyógyhatású készítmények, hanem élelmiszerként vannak bejegyezve! A táplálékkiegészítők OÉTI száma a termékeknél található az összetevőkre kattintva!


A webshop üzemeltetője, kiszolgálója  a DXN Europe Kft
Székhelye és központi irodája: 1081 Budapest Rákóczi út 63
.
Termékkiszolgálás: 1081 Budapest (VIII. ker.) Rákóczi út 73.
(bejárat a Berzsenyi utca felől) törzsvásárlóknak ID számuk bemondásával, kisker vásárlóknak a honlapon történt elözetes rendelés után a kapott rendelési szám után!
Telefon: 06-1-236-05-47  Fax: 06-1-236-01-63

Cégjegyzék száma: Cg 01-09-956336

Adószáma: 11723152-2-42 

Üzenet küldése:

 

Név:
E-mail:
Üzenet:  
Írd be a képen látható szöveget! captcha
Kérek egy újat!A weboldal tárhelyszolgáltatója a Profitárhely Kft.
Elérhetőség:
http://www.profitarhely.hu/kapcsolat